top of page

Milyen csomagokkal vár a Tudáskuckó?

felmeres01.png


Iskolaérettségi felmérés
5-6 éveseknek

Ez a teszt 5-6 éves óvodásoknak és szüleiknek készült.

Segít, hogy megtudd, mire van szükség, hogy felkészülten kezdjétek az iskolát.

kihivas.png

Iskolaelőkészítő kihívásra
5-6 éveseknek

A kihívás 4 fordulóból áll, ahol azokra a készségekre fektetjük a hangsúlyt, ami az olvasás, írás, számolás, szövegértés elsajátításához szükséges.

unicorn-gf9cccee37_640.png

Mesecsomag
40 db mese | 9 óra és 53 perc játékidő

Magyar vizsgálatok szerint az a gyerek, akinek mindennap meséltek, az iskolába lépéskor anyanyelvi fejlettségben másfél évvel előzheti meg azt, aki csak rendszertelenül hallgatott mesét.

A gyermek előbb beszél, és abból nő ki a gondolkodás. Minél gazdagabban beszél, annál gazdagabb a gondolkodás. Hogyan készítheted fel az iskolára? Elárulom. Mesélj neki minden áldott nap.

pngwing.com.png

0. évfolyam
összetett fejlesztő foglalkozások

Biztos hallottál már róla, milyen képességek szükségesek az iskolakezdéshez. Elárulom neked, nincs olyan gyerek, aki mindennek megfelel. Miért? Mert ez egy folyamat, ami minden gyermeknél másképp zajlik. 

Olyan szórakoztató, érdekes, tudatosan összeválogatott játékokat találsz, melyek kimondottan az iskolai tanuláshoz szükséges képességeket fejlesztik ( nem sorolom fel, nehogy megijedj)

Isk.kesz.fo.jpg

Iskolába készülök I.
5 perc matek nagyoknak - haladó szint

Ezekben a videókban végigmegyünk a matematika alapjain, előkészítjük a bonyolultabb, iskolai feladatokat, megismerjük az alapvető fogalmakat.

Komplex.jpg

Komplex foglalkozások
5-6 éveseknek

Ezekben a videókban átfogó tudásanyagot adunk át, logikai, természetismereti, matematikai és irodalmi fogalmakat tanulunk meg.

rainbow-2278774_1280.png

Figyelemfejlesztés 1-2.
4-5 éveseknek

Jó helyen jársz, ha online figyelemfejlesztő programot keresel gyermeked otthoni fejlesztésére.

Amennyiben jól használja az okos eszközöket, akkor ez a felület valóban neki való.

Regisztrálj a Tudáskuckó oldalára, tekintsd meg ingyen minden csomagunk első videóját, hogy kiválaszthasd a gyermeked számára leideálisabb csomagot!

bottom of page